Astazi, 12 Decembrie 2012, reprezentatii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – o9atitudine! – InfoCons impreuna cu reprezentatii Romprest  au lansat Campania adresata eleviilor “Atitutinea R`  ce are ca obiectiv constientizarea si educarea elevilor. din clasele I – IV in vederea dezvoltarii spritului eco – civic spre o atitudine pozitiva pentru protejarea mediului.

Evenimentul de astazi a avut loc in cadrul Scolii  nr. 179 din Sectorul 1 al Capitalei ce a fost dotata cu recipienti pentru pre-colectarea selectiva a deseurilor din HCP(hartie & carton, plastic).

Campania presupune implicarea copiilor in actiuni creative prin participarea la concursuri organizate de initiatorii ei, cat si in cele de cuantificare cantitati de deseuri colectate selectiv. Au fost premiati “micii ecologici` care au pre-colectat cea mai mare cantitate de deseuri reciclabile. La final toti participantii au primit din partea InfoCons – o9atitudine! Certificate de Participare cu holograme  PRO Q – de securitate si securizare.

  InfoCons -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal