Călin M. Rangu , Director Direcția Protecția Consumatorilor InfoCons Protectia Consumatorilor 08 iulie 2015

Campania InfoCons , membru important si apreciat al Grupului Consultativ de Lucru pentru protectia consumatorilor de servicii financiare nebancare de pe langa ASF, prezinta importanta din mai multe perspective. In primul rand din perspectiva racordarii la niste standarde, la o practica europeana care asigura securitate si incredere pentru cetatean. In al doilea rand pentru crearea unui mediu de afaceri sanatos, transparent, transparenta care se reflecta inapoi la nivel de cetatea in servicii mai bune, mai corecte, mai profesionale. Nu in ultimul rand pentru protejarea drepturiulor ulterioare ale consumatorilor care pot apela la sistemele de rezolvare a reclamatiilor si suport, cu niste dovezi clare, indepependete, asupra a ce s-a cumparat, cand si in ce conditii.

Călin M. Rangu

Director Direcția Protecția Consumatorilor
Autoritatea de Supraveghere Financiară

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal