Birouri de asistenta pentru promovarea responsabilitatii sociale a intreprinderilor

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Birouri de asistenta pentru promovarea responsabilitatii sociale a intreprinderilor

Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania au partcipat la evenimentul organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei in cadrul proiectului “Birouri de asistenta pentru promovarea responsabilitatii sociale a intreprinderilor`, proiect realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 3 “Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor`, Domeniul major de interventie 3.3 “Dezvoltarea parteneriatelor si incurajarea initiativelor pentru partenerii sociali si societatea civila`.Prezentarile din cadrul evenimentului au avut ca teme : RSI si criza economica;Obstacole si beneficii in implementarea RSI pentru companiile Romanesti si comunicarea intre ONG-uri si companii este posibilia?

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu