Băuturi alcoolice și nealcoolice – SuperConsumatorul, 8 Iunie

  1. Acasă
  2. Superconsumatorul
  3. Băuturi alcoolice și nealcoolice – SuperConsumatorul, 8 Iunie

Astăzi, 8 Iunie 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată în transmisiune directă emisiunea `SuperConsumatorul`. Aceasta este ULTIMA EDIȚIE în direct a seriei difuzate în fiecare Miercuri începând cu ora 18:00, având ca invitat permanent pe domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons.

Vom încheia sezonul cu subiectul băuturilor alcoolice (bere și băuturi spirtoase) și nealcoolice (sucuri și băuturi răcoritoare).

La dezbatere vor participa invitați de seamă, precumm:

1. Romulus Dascălu, președinte Federația Producătorilor de Băuturi Alcoolice Garant
2. Paul Anghel, director Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC)
3. Ana Radu, producător sucuri naturale JUICEIt (www.juiceit.ro)
4. Cristian Mărgărit, nutriționist (www.cristianmargarit.ro)

`SuperConsumatorul` este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm.

Emisiunea va fi disponibilă pentru vizualizare și în mediul online, în mod gratuit, prin platforma TVR+: SuperConsumatorul

Emisiunea își propune ca fiecare dintre noi să adoptăm o9atitudine!

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu