CRÍPTIC, -Ă adj. 1. ( Liv. ) Ascuns, secret. ◊ Limbaj criptic = limbaj secret, obscur , sibilic, greu de descifrat.

Uneori, informațiile afișate pe etichetele produselor pot fi

prezentate intr-un limbaj criptic.

InfoCons vă pune la dispoziție aplicația `InfoCons`, pe care o puteți descărca gratuit de pe orice dispozitiv iOS sau Android și unde puteți scana etichetele produselor.

Aplicația InfoCons te ajută să fii un consumator educat și să știi ce produse să alegi! Trebuie doar să scanezi codul de bare al produsului despre care dorești să afli mai multe informații, iar dacă acesta se găsește în baza noastră de date, vei știi imediat tot ce știm și noi despre el. Sute de produse se adauga zilnic in baza noastra de date.

Aplicația InfoCons este un instrument dedicat pentru protecția consumatorilor.

Scaneaza etichetele produselor cu o9atitudine!!!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal