CONTEMPORÁN, -Ă, contemporani, -e, adj. 1. Care există, care se petrece în zilele noastre; actual. 2. (Despre oameni; adesea substantivat) Din aceeași vreme cu…

Indiferent de vreme sau vremuri, trebuie să ne străduim să acordăm atenție artei și culturii, deoarece valorile culturale ne definesc ca oameni.

Dorim să le reamintim tuturor artiștilor contemporani, și nu numai, indiferent de modul de exprimare, pictură, sculptură, muzică etc., că InFoCons a lansat Programul național pentru protectia consumatorilor de cultură, un program prin care își propune recunoașterea artiștilor români, precum și recunoașterea autenticității operelor acestora.

Programul își propune să sprijine și combaterea contrafacerii operelor de artă și, de asemenea, să promoveze și să susțină artiștii români.

Ne puteți contacta la nr. de telefon 021.319.32.66, număr cu tarif normal în rețeaua Telekom, și vă putem oferi mai multe informații despre participarea la acest program, care a fost gandit în beneficiul artiștilor.

Protejează-ți operele cu o9atitudine!!!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal