Coerciție este sinonim cu constrângere. În sens restrâns, desemnează o măsură de constrângere folosită de organele statului pentru a determina o persoană să-și îndeplinească o obligație (conform DEX).

În calitate de consumatori cu o9atitudine, citiți cu atenție contractele pe care le semnați, pentru a evita luarea de măsuri coercitive împotriva dumneavoastră pentru încălcarea clauzelor pe care v-ați asumat, prin semnătură, să le respectați.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal