CHINTESENȚA este esența cea mai pură și mai concentrată a unei substanțe, a unui lucru, a unei doctrine etc.

Vă sfătuim ca, dacă întâmpinați o problemă, să nu rămâneți indiferenți și să depuneți o sesizare. Nu uitați să citiți etichetele produselor înainte de a le cumpăra! Să aveți în vedere faptul că ingredientele sunt afișate pe etichetă în ordine descrescătoare.

InfoCons vă pune la dispoziție aplicația `InfoCons`, pe care o puteți descărca gratuit de pe orice dispozitiv iOS sau Android și unde puteți scana etichetele produselor. Avem o bază de date care cuprinde peste

30 000 de produse. Această aplicație ne este necesară tuturor pentru că, nu-i așa?, toți suntem consumatori și avem dreptul, dar și obligația, să știm ce consumăm.

De asemenea, nu uitați că, dacă întâmpinați o problemă, puteți apela numărul 021 96 15, număr cu tarif normal în rețeaua Telekom, sau ne puteți contacta la numărul 0732 008 969, număr cu tarif normal în rețeaua Vodafone, și consultanții noștri vă vor oferi informații despre cum puteți depune o sesizare. Vă rugăm să țineți seama că, pentru o sesizare eficientă, trebuie să prezentați bonul fiscal.

În chintesență, suntem alături de dumneavoastră, pentru a vă ajuta să alegeți în cunoștință de cauză, să vă cunoașteți drepturile și să vi le cereți, atunci când este cazul.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu