Un om belicos este o persoană care are o atitudine războinică, bătăioasă, agresivă, care este amenințător (conform DEX).

Vă recomandăm să vă informați asupra drepturilor pe care le aveți în calitate de consumatori și să vi le apărați, ori de câte ori este nevoie, însă fără să adoptați o atitudine belicoasă exagerată. Vă sfătuim să nu uitați că aveți totuși și obligații, pe care trebuie să le respectați pentru a avea o colaborare în avantajul dumneavoastră cu diferiții agenți economici de ale căror produse vă bucurați.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal