InfoCons semneaza luni, 18 mai 2015, un protocol de colaborare cu Asociatia Romana a Carnii (ARC)

Semnare Protocol Asociatia Romana a CarniiSemnare Protocol Asocatia Romana a CarniiSemnare Protocol Asociatia Romana a CarniiSemnare Protocol Asocoiatia Romana a CarniiInfoCons – InfoCons semneaza luni, 18 mai 2015, un protocol de colaborare cu Asociatia Română a Cărnii (ARC).

Prin semnarea acestui protocol intentionăm să demarăm o serie de actiuni cu impact semnificativ si direct pentru consumatorul român. Printre campaniile pe care le vom demara se numără realizarea de analize comparative de produs în zona preparatelor din carne pentru a identifica produsele de o calitate îndoielnică. De asemenea, intentionăm să începem un demers la nivel national cu privire la etichetare, lucruri care vor avea un efect pozitiv asupra consumatorului român.

În afară de actiunile mentionate, vă vom sta la dispozitie si cu alte informatii, atât despre protocol, cât si despre aspecte importante legate de momentul 1 iunie – reducerea TVA la alimente.

Protocolul dintre InfoCons -InfoCons si ARC se va semna luni, 18 mai 2015, la orele 12.00, la sediul ARC din bulevardul Bucurestii Noi, nr 118 si va fi urmat de o conferintă de presă comună. Din partea ARC, la eveniment va participa domnul Radu Timis Presedinte Asociatia Romana a Carnii.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal