Grăsimile în alimentație. Tipuri de grăsimi, surse și impactul asupra sănătățiiAdăugat la: 2024-06-04
Invitatie participare curs de e-learning privind gestionarea datelor personale si confidentiale – Proiect SOTERIAAdăugat la: 2024-06-01
1 iunie – Ziua Internațională a Copilului . Cum putem limita aportul de zahăr din alimentația copiilor ?Adăugat la: 2024-06-01
Atenție la Alertele pentru jucării și produse de îmbrăcăminte periculoase pentru sănătate de Ziua Copilului ! Fii informat cu Aplicația Europeană InfoCons !Adăugat la: 2024-05-31
Mezelurile și carnea procesată în alimentația copiilor . Cu ce le putem înlocui ?Adăugat la: 2024-05-29
Probioticele și prebioticele: beneficii, surse și rolul lor în sănătatea intestinalăAdăugat la: 2024-05-28
Tofu – doar 20 % din produse au ca prim ingredient boabele de soia, iar 66.66 % din produse au apă ca prim element în compoziția tofuAdăugat la: 2024-05-27
Ce nu trebuie să facem atunci când luăm antibiotice: Gestionarea corectă a medicamentelorAdăugat la: 2024-05-26
Reprezentanții InfoCons participă la activitatea de încheiere a proiectului „ Alimentația sănătoasă – totul despre lapte și produsele lactate – bovine, caprine, ovine”Adăugat la: 2024-05-25