A.N.P.C.P.P.S. Romania, partener oficial al Taberei Nationale de Proiecte de Mediu

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. A.N.P.C.P.P.S. Romania, partener oficial al Taberei Nationale de Proiecte de Mediu

InfoCons este partener oficial al Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului al Taberei Nationale de Proiecte de Mediu.

Tabara are loc la Muncel, in judetul Iasi si se desfasoara in perioada 18 – 23 iulie. Aceasta este etapa nationala a celei de a XIII-a editii a Concursului National de Proiecte de Mediu.
Asociatia Nationala pentru Protectia  Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania este direct implicata in acest proiect de mediu, sustinand educarea si responsabilizarea eleviilor in probleme de ecologie si consum durabil. Mai mult, A.N.P.C.P.P.S. Romania va acorda premii si diplome eleviilor castigatori si va disemina materiale informative tuturor participantilor.

A.N.P.C.P.P.S Romania a sustinut acest proiect in fiecare an, incurajand astfel  educarea micilor consumatori de astazi, viitori consumatori de resurse naturale de maine.
Asociatia Naţionala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania vine in intampinarea nevoilor consumatorilor din Romania, desfasurand o activitate neintrerupta, bucurandu-se de recunoastere nationala si internationala, fiind membra in diferite organizatii, comisii consultative ale autoritatilor, grupuri de lucru, partenera in programe nationale si internationale.
Pentru mai multe detalii despre activitatea curenta a A.N.P.C.P.P.S. Romania si implicarea acesteia in acest proiect, va rugam accesati: www.protectia-consumatorilor.ro.

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu