Alertă privind rechemarea produselor de tip suplimente

Compania Alevia anunță retragerea de pe piață a anumitor loturi de produse ca urmare a informării primite de la unul din furnizorii săi.
Motivul retragerii: prezența accidentala a oxidului de etilena, peste limitele permise de reglementarile in vigoare, în compoziția carbonatului de calciu și carbonatului de magneziu.
Alevia a decis testarea loturilor retrase la un laborator acreditat din Germania pentru a verifica dacă este depășita limita legală de oxid de etilenă pentru acestea.
Celelalte loturi ale acestor produse pot fi consumate fără probleme, fiind retrase DOAR LOTURILE din lista de mai jos.

Produse retrase de pe piață Auchan

Persoanele care au achiziționat aceste produse au posibilitatea să le returneze la Serviciul Clienti din magazinul Auchan de unde le-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea lor, prin prezentarea bonului fiscal, până la data de 10.09.2021.

 

Produse retrase de pe piață Carrefour România

Sfaturi pentru consumatori: Persoanele care au achiziționat aceste produse au posibilitatea să le returneze la magazinul de unde le-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea lor până la data de 10.09.2021.

Consumatorii care au întrebări suplimentare sunt rugați să contacteze Alevia la: office@alevia.com.ro.

Această rechemare a fost inițiată în interesul consumatorilor noștri.

Ne cerem scuze pentru orice neplăceri cauzate.

Sursa: ANSVSA

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal