Alerta privind rechemarea produselor de tip bauturi racoritoare

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Alerta privind rechemarea produselor de tip bauturi racoritoare

1.

Vă informăm că producătorul ALONOR COMPANY SRL a inițiat retragerea de la comercializare a produselor menționate mai sus, ca măsură de prevenție, existând suspiciunea depășirii conținutului de oxid de etilenă peste limitele admise într-unul din ingredientele utilizate în fabricarea produselor.

Din grijă față de consumatori, REWE România recomandă clienților care au achiziționat produsele având loturile mentionate mai sus sa NU le consume, ci să le distrugă sau să le returneze în oricare magazin PENNY.

Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

ALONOR COMPANY SRL își cere scuze pentru neplăcerile create!

Pentru informații suplimentare, puteti contacta telefonic la 0800.110.111 (Luni-Sâmbată 08:00-21:00) sau pe adresa de e-mail [email protected]

 

2.

Vă informăm că Maspex Romania recheamă produsele Figo menţionate mai jos.

Compania Maspex Romania, în calitate de producator al mărcii de băutură răcoritoare Figo, produs în România, a fost informată de către unul dintre furnizorii săi cu privire la existenţa substanţei oxid de etilenă ce depăşeşte limitele permise de reglementările în vigoare, într-un ingredient al materiilor prime care ni s-au livrat. Acest fapt are impact asupra anumitor produse Figo.

Având în vedere cantităţile extrem de mici utilizate, considerăm că nu există niciun risc pentru sănătatea consumatorilorşi compania a decis rechemarea produselor doar pentru a elimina orice suspiciune din partea acestora.
Rechemarea se aplică NUMAI pentru următoarele produse şi loturi de băutură răcoritoare Figo.

Colaborăm cu autorităţile competente în materie de siguranţă alimentară şi cu clienţii noştri vânzători cu amănuntul pentru a ne asigura că toţi consumatorii sunt informaţi de rechemare.

SFATURI PENTRU CONSUMATORI
– Daca aţi achiziţionat unul sau mai multe dintre produsele impactate şi doriţi să solicitaţi rambursarea costului, vă rugăm să returnaţi, la magazinul de la care aţi cumpărat, produsul sau ambalajul din loturile menţionate în listă, până la data de 04.09.2021.
– Dacă aveţi intrebări, vă rugăm să contactaţi compania Maspex Romania la: [email protected]

Această rechemare a fost iniţiată în interesul consumatorilor noştri. Ne pare rău şi ne cerem scuze sincere pentru orice neplăceri cauzate

Din grijă față de consumatori, se recomandă clienților care au achiziționat produsele având loturile mentionate mai sus sa NU le consume, ci să le distrugă sau să le returneze în oricare magazin PENNY, Cora, Carrefour, Metro

 

SURSA: ANSVSA

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu