Începând cu anul 2012 Parlamentul European a notificat Statele Membre să dezvolte și să întărească la nivel național educația, conștientizarea și implicarea la nivel global a cetățenilor cu privire la dezvoltarea durabilă.

Citește și:

Reduceti risipa alimentara! Cum puteti prelungi “durata de viata` a alimentelor!

Totuși, doar 18% din cetățenii Lituaniei au auzit despre acest lucru și doar 6% dintre ei înțeleg și ce înseamnă acest lucru, în timp ce 21% din cetățenii Bulgariei au auzit despre acest lucru și 6% înțeleg ceea ce înseamnă, la nivelul României 29% dintre cetățeni au auzit, dar doar 6% știu și ce înseamnă, în Letonia 34% au auzit și 6% știu ce înseamnă, în Estonia 32% au auzit și 8% știu și ceea ce înseamnă, iar cetățenii din Croația 36% au auzit și 9% știu ceea ce înseamnă.

Sursa : eurobarometru 441, 2016

Citește și:

Abordarea globala privind risipa alimentara prin educatie non-formala

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: [email protected]

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu