InfoCons participa activ la actiunile dedicate Saptamanii Altfel

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons participa activ la actiunile dedicate Saptamanii Altfel

Avand in vedere ca saptamana 1-5 aprilie 2013 este dedicata activitatilor educative extracurriculare, in cadrul Programului National ‘Sa stii mai multe, sa fii mai bun!’ Saptamana Altfel, A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons s-a implicat activ in cadrul acestui proiect, prin desfasurarea, pana in prezent, a urmatoarelor activitati:

         Participarea domnului Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, Sorin Mierlea, la emisiunea “Neata cu Razvan si Dani`;

         Participarea domnului Presedinte Sorin Mierlea la emisiunea “Vrem sa stii` – Radio Romania Actualitati;

         Participarea, cu transmiterea de informatii utile si diseminarea de materiale informativ- educative catre elevii Scolii, nr.1 , Pantelimon -Ilfov;

         Transmiterea de emisiuni live pe canalul televiziunii de protectia consumatorilor -TeleCons (www.telecons.ro).

 

            Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se vor implica si in alte actiuni derulate in cadrul acestui proiect si vom reveni zilnic cu informatii privitoare la aceste activitati.

 

InfoCons -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu