A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons sprijina miscarea sportiva

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons sprijina miscarea sportiva

6 luni, 4 module, 1 singur curs complet! 

FAM (Fundamente în Artele Marțiale).

Octombrie 2014 – Martie 2015

Înscrierile se fac până pe 30 septembrie 2014.

FAM

Intră cu dreptul pe tatami! Înscrie-te la cel mai complex și eficient curs de inițiere în artele marțiale acum în premieră în România, organizat sub egida FRAY (Federaţia Română de Aikido Yoshinkan) şi a Federației Internaționale de Karate ‘NIKO’ (New International Karate Organisation), in parteneriat cu A.N.P.C.P.P.S. Romania -InfoCons.

Odată ce ai absolvit cu succes, vei obține prima centură în stilurile Yoshinkan Aikido și Karate Ashihara, precum şi primul grad în Arta Comunicării, cu diplome recunoascute pe plan naţional şi internaţional.

Te-ai săturat să te simţi greoi, obosit, lipsit de energie sau fără aer după ce ai urcat câteva scări? Vrei să fii mai sigur pe tine atunci când te plimbi cu iubita (sau familia) prin oraș? Te simţi nepregătit în faţa violenţei din stradă şi nu ai sti cum să ieşi din astfel de situaţii delicate? Vrei să ai abilitatea de a aplana cu uşurinţă conflictele, să păstrezi controlul situaţiei (şi al interlocutorului) în orice discuţie, conflict de idei sau de argumente? Vrei să cunoşti secretele comunicării non-verbale şi limbajul corpului?

Cursul FAM este soluţia pentru tine! Cu acest pachet complet, vei ajunge să stăpâneşti tehnici şi principii de autoapărare, dar şi de comunicare eficientă, mediere și negociere pentru orice situaţie.Înscrierile se încheie pe 30 septembrie 2014, aşa că te sfătuim să te grăbeşti. Locurile sunt limitate şi se oferă după principiul ‘primul venit, primul servit’!

OPEN – 30 septembrie 2014

Pentru a afla mai multe, te invităm la un ‘OPEN’ (Live Demo) în care vom prezenta cursul FAM: în ce constă el, ce vei învăţa acolo şi unde poţi ajunge după cele 6 luni de seminarii.

Vino marţi, 30 septembrie 2014, între 20:00 – 20:30, la dojo.ul Matei Basarab (Str. Matei Basarab, nr.32)..

Intrarea este liberă – în limita locurilor disponibile. Cei interesaţi sunt rugaţi să-şi anunţe intenţia de participare prin email la [email protected] sau telefonic la 0722588010. Vă aşteptăm!

FAM Webpage: www.bitly.com/cursulfam2014

www.yoshinkan-aikido.ro

A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons a fost prezenta la cursul de initiere FAM (Fundamente in Artele Martiale) - Protectia Consumatorilor 6 A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons a fost prezenta la cursul de initiere FAM (Fundamente in Artele Martiale) - Protectia Consumatorilor 5 A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons a fost prezenta la cursul de initiere FAM (Fundamente in Artele Martiale) - Protectia Consumatorilor 4 A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons a fost prezenta la cursul de initiere FAM (Fundamente in Artele Martiale) - Protectia Consumatorilor 3 A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons a fost prezenta la cursul de initiere FAM (Fundamente in Artele Martiale) - Protectia Consumatorilor 12 A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons a fost prezenta la cursul de initiere FAM (Fundamente in Artele Martiale) - Protectia Consumatorilor 13 A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons a fost prezenta la cursul de initiere FAM (Fundamente in Artele Martiale) - Protectia Consumatorilor 1 A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons a fost prezenta la cursul de initiere FAM (Fundamente in Artele Martiale) - Protectia Consumatorilor 2 A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons a fost prezenta la cursul de initiere FAM (Fundamente in Artele Martiale) - Protectia Consumatorilor 11 A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons a fost prezenta la cursul de initiere FAM (Fundamente in Artele Martiale) - Protectia Consumatorilor 10 A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons a fost prezenta la cursul de initiere FAM (Fundamente in Artele Martiale) - Protectia Consumatorilor 9 A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons a fost prezenta la cursul de initiere FAM (Fundamente in Artele Martiale) - Protectia Consumatorilor 8 A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons a fost prezenta la cursul de initiere FAM (Fundamente in Artele Martiale) - Protectia Consumatorilor 7

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu