A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons si Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi si Literaturi Straine informeaza studentii despre drepturile lor, in calitate de consumatori

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons si Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi si Literaturi Straine informeaza studentii despre drepturile lor, in calitate de consumatori

Ieri, 09.04.2014, domnul Sorin Mierlea, Presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons a participat, in calitate de speaker, la Conferinta organizata in Proiectul “Sanatatea, Prima Optiune in Randul Tinerilor`, organizat de Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti.

In cadrul conferintei, domnul Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a subliniat necesitatea informarii tinerilor cu privire la un stil de viata sanatos, prin evidentierea importantei unei diete adecvate, dar si a exercitiilor fizice zilnice.

Totodata, Presedintele A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a indemnat studentii la consolidarea unei participari active in ceea ce priveste exercitarea drepturilor pe care acestia le au, in calitate de consumatori.

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Adopta o9atitudine apeland 021 9615! 

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu