A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica activ in cadrul activitatilor desfasurate in cadrul Programului “Scoala Altfel !”

IA ATITUDINE!  – 021 9615

Astazi, 07 aprilie 2014, domnul Sorin Mierlea – Presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a sustinut o lectie deschisa pe diferite teme, celor peste 150 de elevi ai Colegiului Economic “Viilor` din  Bucuresti. Totodata, acestora le-au fost oferite materiale cu caracter informativ – educativ din cadrul Campaniei Nationale “InfoUtile!`

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se vor implica si in alte actiuni derulate in cadrul acestui proiect si vom reveni zilnic cu informatii si fotografii privitoare la aceste activitati.

De asemenea, pentru informatii utile, puteti vizita si pagina de socializare a asociatiei: https://www.facebook.com/InfoCons

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

IA ATITUDINE!  – 021 9615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal