InfoCons –InfoCons participa la Hortus Florshow Romania 2014

Astazi, 16 mai 2014,   incepand cu ora 13.00 domnul Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons – InfoCons va participa prin sustinerea unui mic discurs la evenimentul organizat in cadrul celei de-a XI- editii a Hortus Florshow Romania -2014 – Zilele Horticulturii Bucurestene.

Evenimentele organizate in cadrul Hortus Florshow Romania -2014 se desfasoara in perioada 15- 18 mai 2014 in Bucuresti la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara.

Totodata reprezentantii si voluntarii InfoCons – InfoCons vor oferii vizitatorilor si expozantilor materiale realizate in cadrul Campaniilor de educare si informare pentru consumatori pe diferite teme pe toata durata de desfasurare a evenimentelor.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal