InfoCons  – InfoCons, participa in perioada 30 mai – 2 iunie 2013 la  editia XXX  a Targul International de Bunuri de Consum Bucuresti -TIBCO. Inaugurata in mai 1974, prima editie a Targului International de Bunuri de Consum Bucuresti s-a desfasurat pe o suprafata de 16.500 mp, reunind expozanti din 11 tari.

In cadrul targului reprezentantii si voluntarii organizatiei sunt prezenti in pavilionul Central standul 18C unde disemineaza materiale informativ educative realizate in cadrul Campaniei Nationale “o9atitudine!` ,pe diferite teme de interes  pentru vizitatorii si participanti.

InfoCons -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal