Aplicatia InfoCons ingrediente, aditivi alimentari, calorii Protectia Consumatorilor
Aplicatia InfoCons Ingrediente, sare, zahar, calorii Protectia Consumatorilor

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa prin reprezentanti ai organizatiei la Conferinte organizate atat in Bruxelles, cat si in Roma

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa prin reprezentanti ai organizatiei la Conferinte organizate atat in Bruxelles, cat si in Roma

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa in data de 13 Octombrie 2014 prin reprezentanti ai organizatiei la Conferinte organizate atat in Bruxelles, cat si in Roma.

Presedintele A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la Adunarea Generala anuala a organizatiei A.N.E.C. – European Voice of Standardisation, organizatie ce reprezinta interesele consumatorilor europeni in crearea de standarde, in special cele dezvoltate pentru a sprijini punerea in aplicare a legislatiei europene si a politicilor publice. Utilizarea standardelor inseamna ridicarea gradului de protectie a consumatorilor si reducerea riscului de accidente, promovarea protectiei mediului si durabilitatii, sporirea calitatii serviciilor, asigurarea accesibilitatii persoanelor de toate de toate varstele la produse si serviciilor, sprijinirea erei digitale si informationale.

Presedintele A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons Sorin Mierlea participa la Adunarea Generala anuala a organizatiei A.N.E.C. - Protectia Consumatorilor Presedintele A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons Sorin Mierlea participa la Adunarea Generala anuala a organizatiei A.N.E.C. - Protectia Consumatorilor

Presedintele A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons Sorin Mierlea participa la Adunarea Generala anuala a organizatiei A.N.E.C. - Protectia Consumatorilor

Tot astazi, 13 Octombrie, o delegatie a A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la Conferinta Finala a Proiectului Me is Mine desfasurata la Roma, organizata de ADICONSUM, organizatie de consumatori din Italia.

In cadrul Proiectului “Me is Mine` s-a alansat Observatorul Model Antifurt de Identitate, organism care are ca atributii atat informarea consumatorilor, cat si sprijinirea acestora in situatiile in care au fost victime ale furtului de identitate.

“Sa alegi o parola de acces cu grad de dificultate sporit si sa o pastrezi secreta, sa fii atent la copiile actelor tale de identitate, sa fii vigilent, sa verifici regulat extrasele de cont, sa distrugi extrasele, chitantele inainte de a le arunca sunt lucruri simple pe care le poate face orice consumator pentru a evita situatiile de furt de identitate.` a declarat Sorin Mierlea, Presedintele A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons.

A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la Conferinta Finala a Proiectului Me is Mine desfasurata la Roma - Protectia Consumatorilor A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la Conferinta Finala a Proiectului Me is Mine desfasurata la Roma - Protectia Consumatorilor A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la Conferinta Finala a Proiectului Me is Mine desfasurata la Roma - Protectia Consumatorilor A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la Conferinta Finala a Proiectului Me is Mine desfasurata la Roma - Protectia Consumatorilor A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la Conferinta Finala a Proiectului Me is Mine desfasurata la Roma - Protectia Consumatorilor

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal