A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la evenimentul “Hortus Florshow Romania” – U.S.A.M.V. Bucuresti

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la evenimentul “Hortus Florshow Romania” – U.S.A.M.V. Bucuresti

In perioada 16-19 mai 2013, in cadrul evenimentului “Hortus Florshow Romania`, eveniment dedicat Floriculturii, desfasurat la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons ofera tuturor participantilor la acest eveniment, materiale educativ-informative din cadrul Campaniilor de Educare si Informare a Consumatorilor, derulate de asociatie.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu