InfoCons –InfoCons participa la evenimentul de Aniversarea a 78 de ani de activitate a Muzeului Satului

Astazi, 16 mai 2014,   incepand cu ora 14.00 domnul Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons – InfoCons va participa la deschiderea evenimentelor dedicate sarbatoririi a 78 de activitate a Muzeului National al Satului “Dimitrie Gusti` din Bucuresti.

Evenimentele se vor desfasura in perioada 16 – 18 mai 2014 avand urmatoarele teme : 17 mai 2014 – Noaptea Europeana a Muzeelor si in 18 mai 2014 Ziua Internationala a Muzeelor.In cadrul evenimentelor vor fi vernisaje de expozitii de pictura, spectacole ale ansamblelor folclorice din Maramures si Suceava, vernisaje expozitii de etnografie, ateliere de creatie, etc.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal