InfoCons-InfoCons – la Tabara de Creatie „Vara pe ulita!”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons-InfoCons – la Tabara de Creatie „Vara pe ulita!”

            Astazi, 24 iulie 2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au sustinut un atelier pe tema protectiei consumatorilor pe intelesul copiilor, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Taberei de Creatie  “Vara pe ulita`, organizata in parteneriat cu Muzeul National al Satului “D. Gusti`.

            Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au discutat cu cei mici despre ce inteleg ei prin conceptul de protectia consumatorilor, au diseminat materiale educativ-informative, atat copiilor cat si parintilor, iar la final le-au oferit mici premii, constand in reviste cu DVD-uri.

            Tabara de Creatie se desfasoara in perioada 01 iulie-10 august 2013, iar participantii iau parte la diverse activitati educative,  atat teoretice, cat si practice.

            InfoCons -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu