InfoCons, la evenimentul de aniversare a 77 ani de existenta a Muzeului Satului

Astazi, 17 mai 2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la evenimentul organizat de Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti`, cu prilejul anivesarii a 77 de ani de existenta.

Cu aceasta ocazie, reprezentantii Muzeului Satului le-a multumim pentru sprijin tuturor sponsorilor si colaboratorilor, printre care si A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, partener de peste 5 ani, in toate evenimetele organizate la Muzeul Satului.

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au oferit tuturor participantilor la acest eveniment, materiale educativ-informative din cadrul Campaniilor de Educare si Informare a Consumatorilor, derulate de asociatie.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal