InfoCons a premiat castigatorii Concursului International de Matematica Aplicata “Cangurul” – editia 2012-2013

            Astazi, 25 mai 2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la Festivitatea de premiere a castigatorilor Concursului International de Matematica Aplicata “Cangurul` – editia 2012-2013, ce a avut loc in Sala de Festivitati a Colegiului National “Sf. Sava` din Bucuresti.

Castigatorii concursului au primit premii constand in tabere nationale si internationale, carti si alte produse. Toti participantii la concurs, dar si parintii si profesorii acestora, au primit din partea InfoCons – InfoCons, materiale educativ-informative in domeniul protectiei consumatorilor.

A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons este partener al Fundatiei pentru Integrare Europeana Sigma si sustinator al participantilor la Concursul “Cangurul`, incepand cu anul 2012.

            InfoCons – InfoCons – o9atitudine! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

         

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal