InfoConsomânia a încheiat un protocol de colaborare cu Secretariatul General al Guvernului

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoConsomânia a încheiat un protocol de colaborare cu Secretariatul General al Guvernului

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România – o9atitudine!-InfoCons a încheiat un Protocol de Colaborare cu Secretariatul General al Guvernului, care intră în vigoare din data de 14 ianuarie 2013.

Protocolul de Colaborare are ca obiect derularea de programe şi campanii pentru sprijinirea cunoaşterii şi înţelegerii de către cetăţeni a strategiilor, programelor şi măsurilor guvernamentale de interes public. Programele se vor realiza prin intermediul unor acţiuni de informare publică, difuzări de materiale de informare şi derulări de campanii de comunicare.  

Colaborarea dintre Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România – o9atitudine!-InfoCons şi Secretariatul General al Guvernului nu presupune angajarea de cheltuieli bugetare directe de către SGG.

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din Romania – InfoConsomânia – o9atitudine! – InfoCons, unica organizaţie din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociaţie de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct şi indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apară drepturile consumatorilor.

Asociaţia îşi propune să protejeze drepturile şi interesele legitime ale consumatorilor,  să conştietizeze consumatorii asupra drepturilor pe care le au şi să dezvolte programe şi proiecte în scopul realizării acestor obiective. Scopurile specifice ale programelor sunt de a proteja consumatorii împotriva riscului de a achiziţiona şi folosi produse de calitate îndoielnică, de a informa consumatorii  despre produsele care le-ar putea pune în pericol sănătatea, de a încuraja consumatorii să aibă dreptul de a alege, de a încuraja competiţia loială şi de a rezolva sesizările consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal