InfoCons au avut o noua lectie deschisa in cadrul Colegiul Economic A.D. Xenopol

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons au avut o noua lectie deschisa in cadrul Colegiul Economic A.D. Xenopol

  Pe 21 noiembrie 2012, Domnul Presedinte Sorin Mierlea si reprezentatii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – o9atitudine! au sustinut o noua lectie deschisa ce a avut ca obiect informarea elevilor de clasa a X-a din cadrul Colegiul Economic A.D. Xenopol, in ceea ce priveste importanta studierii etichetelor produselor, in special cele alimentare. Campaniile dezbatute in aceasta ora au fost “Alege Sanatos! Traieste Sanatos!` si “Citeste Eticheta`

   Au fost diseminate materiale cu caracter informativ-educativ, atat elevilor cat si profesorilor, iar la finalul lectiei au primit chestionare pentru implicarea activa in miscarea de protectia consumatorilor. Toti participantii la ora vor primi Certificate de participare.

  InfoCons -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal