Ingrediente

  • 500 g resturi de friptură (pui, porc, vită, etc.)

  • 1 ceapă uscată
  • 1 roșie congelată
  • 500 g castraveți acrii
  • 750 gapă
  • Mirodenii (pătrunjel și usturoi)

Instrucțiuni

Tăiați în cuburi mici friptura rămasă de la cină sau de la masa de prânz

Curățați o ceapă uscată și păstrați porțiunea sănătoasă

Într-un recipient de inox, amestecați ușor cubulețe mici de friptură, împreună cu ceapa și roșiile mărunțite; adăugați apa

Fierbeți amestecul timp de 60-90 de minute, la foc mic

Dacă doriți un sos mai gros, adăugați 1 lingură de făină diluată cu puțină apă, în timpul fierberii

Adăugați, la sfârșit, usturoiul și pătrunjelul mărunțit

Poftă bună!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal