Ingrediente
-
500 g resturi de friptură (pui, porc, vită, etc.)
- 1 ceapă uscată
- 1 roșie congelată
- 500 g castraveți acrii
- 750 gapă
- Mirodenii (pătrunjel și usturoi)
Instrucțiuni
Tăiați în cuburi mici friptura rămasă de la cină sau de la masa de prânz |
|
Curățați o ceapă uscată și păstrați porțiunea sănătoasă |
|
Într-un recipient de inox, amestecați ușor cubulețe mici de friptură, împreună cu ceapa și roșiile mărunțite; adăugați apa |
|
Fierbeți amestecul timp de 60-90 de minute, la foc mic |
|
Dacă doriți un sos mai gros, adăugați 1 lingură de făină diluată cu puțină apă, în timpul fierberii |
|
Adăugați, la sfârșit, usturoiul și pătrunjelul mărunțit |
|
Poftă bună! |