Reprezentanții InfoCons participă la evenimentul organizat la aniversarea de 10 ani a Caravanei ECOTIC !

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 16 octombrie, la evenimentul organizat cu ocazia celor 10 ani de când Caravana ECOTIC și-a început traseul de eco educație în România.

“Caravana ECOTIC” este o expoziție mobilă a deșeurilor electrice, de becuri și de baterii,precum și un instrument de comunicare interactiv cu publicul larg și facilitează, în special, comunicarea cu copiii.

Citește și : Ziua Mondială a Alimentației – 4055 ALERTE la produse alimentare emise în 2024

 

Caravana ECOTIC este titlul proiectului implementat de ECOTIC și cofinanțat de Comisia Europeană prin programul LIFE+. Durata proiectului a fost de 2 ani acesta finalizându-se în anul 2016. Caravana ECOTIC își continuă traseul prin România, informând populația asupra necesității colectării separate a DEEE.

De-a lungul anilor, colaborarea dintre InfoCons și ECOTIC a constituit un parteneriat solid și eficient în promovarea și implementarea practicilor responsabile în gestionarea deșeurilor electronice și electronice. Această colaborare a avut un impact semnificativ asupra sensibilizării publicului și a încurajării unui comportament mai sustenabil în ceea ce privește deșeurile din echipamente electrice și electronice (DEEE).

 

 

InfoCons  Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorului și Promovarea  Programelor și Strategiilor  membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International , membra fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori , avand Secretariatul General în București, Bd. Mărășești , nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66, mail : secretariat@infocons.ro