Excesul de CO2 dauneaza grav sanatatii si bugetului tau!

Campania Nationala pentru protectia mediului “Fii Un exemplu!”

 

Decarbonizare

Măsurile prin care un sector de activitate sau o entitate: un guvern, o organizație, își reduce amprenta de carbon pentru a atenua impactul asupra climei. Aceasta implică utilizarea surselor regenerabile de energie și tranziția la tehnologii curate.

ȘTIAȚI CĂ?

Carbonul este al patrulea cel mai răspândit element chimic din univers, fiind în același timp componenta de baza a materiei organice.

Caracteristicile unice ale atomului de carbon îi permit să formeze legături cu alți atomi de carbon, dar și cu atomi ai altor elemente chimice, rezultând astfel milioane de compuși chimici. Încă se descoperă sau se obțin pe cale sintetică mulți compuși ai carbonului.

 

Site ul Campaniei : https://fiiunexemplu.ro/ 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal