Sorin Mierlea , Președintele InfoCons , participă la recepția organizată cu ocazia Zilei Naționale a Spaniei

Sorin Mierlea , Președintele InfoCons , participă astăzi , 11 Octombrie 2024 , la recepția organizată cu ocazia Zilei Naționale a Spaniei .

Evenimentul este organizat de Ambasada Spaniei în România la Palatul Regal din București – Muzeul Naţional de Artă al României .

Ziua Hispanităţii, cunoscută și ca Ziua Națională a Spaniei, este sărbătorită anual în data de 12 octombrie și reprezintă momentul în care Cristofor Columb a descoperit America. Această dată simbolizează momentul în care Spania, finalizând unificarea regatelor sale, a început să își extindă influența culturală și lingvistică dincolo de Europa.

Cu această ocazie, InfoCons pune la dispoziția cetățenilor spanioli Aplicația Europeană Gratuită InfoCons .  Aplicația Europeană InfoCons este concepută pentru toate comunitățile vorbitoare de limbă spaniolă din lume , pentru a asigura că toți cetățenii sunt conștienți de drepturile sale și sunt informați direct în limba maternă – spaniola.

Citește și : STOP practicilor incorecte în imobiliare !

 

Aplicația Europeană InfoCons informează consumatorii în Spania

 

Aplicația Europeană InfoCons este un instrument util și gratuit care poate fi folosit în limba spaniolă sau în oricare dintre cele 33 de limbi în care este disponibilă , iar aceasta poate fi descărcată din următoarele magazine : App Store , Google Play și App GalleryAplicația oferă utilizatorilor informații vitale, direct în limba spaniolă , precum:

 

Citește și : De ce nu va funcționa piața liberalizată de gaze și energie electrică în România

 

InfoCons – Protecția Consumatorilor te informează în Spania

 

  • Numero de emergencia España / Urgențe Spania112
  • Numero de emergencia España por pesonas con problemas auditivos (SMS) / Numărul de urgență Spania pentru persoanele cu deficiențe de auz (SMS) – 679436200
  • Ambulancia España / Ambulanță Spania112 / 061
  • Proteccion del consumidor España / Protecția Consumatorilor Spania915961089 / 915961090
  • Cuerpo de Bomberos España / Pompieri Spania080/085
  • Quejas de Turismo España / Reclamații Turism Spania913433450

Citește și : ATENȚIE ! ALERTE Europene privind aparatele și echipamentele electrice (prelungitor) ! Fii informat cu Aplicația Europeană InfoCons

 

Cu ocazia Zilei Hispanității, InfoCons transmite cele mai călduroase urări de sănătate, bucurie și prosperitate tuturor cetățenilor spanioli ! La mulți ani de Ziua Națională a Spaniei, cu o9atitudine!

 

 

InfoCons – Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorului și Promovarea Programelor și Strategiilor membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International , membra fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori , avand Secretariatul General în București, Bd. Mărășești , nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66, mail : secretariat@infocons.ro