În județul Bistrița-Năsăud ZERO firme autorizate de DSP ! 1083 de firme autorizate la nivel național în domeniul Servicii Funerare !

În perioada aprilie – august 2024, InfoCons a realizat un studiu cu privire la prestatorii de servicii funerare care dețin autorizație emisă de către Direcțiile de Sănătate Publică Județene.

Conform datelor primite din partea Direcțiilor de Sănătate Publică Județene, situația este următoarea:

  • La nivel național sunt 1083 de prestatori de servicii funerare care dețin autorizație emisă de către Direcțiile de Sănătate Publică Județene.

Serviciile (obiectele de activitate) autorizate de către Direcțiile de Sănătate Publică Județene pentru prestatorii de servicii sunt:

  • comercializare produse funerare
  • transport funerar (paradă, recuperare cadavre și transport internațional)
  • servicii de înhumare sau incinerare
  • spaţiu prestări servicii funerare
  • capelă
  • sală de îmbălsămare/ tanatopraxie

 

Din punct de vedere al numericului de operatori economici care prestează servicii funerare cu autorizație emisă de către Direcția de Sănătate Publică Județeană, situația este următoarea:

  • Cei mai mulți prestatori sunt în Municipiul București, respectiv 98 de prestatori de servicii funerare
  • La polul opus este Județul Bistrița-Năsăud, în care DSP nu a emis nicio autorizație pentru prestatorii de servicii funerare

Citește și : Atenție ! Pouce Pate cu ficat de pui 100g retrasă de la comercializare – Auchan România

 

Luând în considerare numericul de puncte de lucru autorizate de Direcția de Sănătate Publică pentru prestatorii de servicii funerare, situația este următoarea:

  • În Municipiul București sunt cele mai multe puncte de lucru autorizate, respectiv 103
  • Argeș și Botoșani sunt județele cu cele mai puține puncte de lucru, respectiv 7 puncte de lucru pentru fiecare dintre acestea

La nivel național sunt autorizate 1171 puncte de lucru, iar media punctelor de lucru  este de 27 per județ.

Click AICI pentru numericul de puncte de lucru autorizate per județ.

 

Din punct de vedere al numericului de operatori economici autorizați de către DSP pentru prestarea serviciilor funerare:

  • Cei mai mulți prestatori sunt în Municipiul București cu 98 de operatori economici autorizați pentru prestarea serviciilor funerare
  • La polul opus se află Județul Argeș cu 6 operatori economici autorizați pentru prestarea serviciilor funerare

Media firmelor autorizate de DSP la nivel național pentru prestările de servicii funerare este de 26 per județ.

Click AICI pentru numericul de operatori autorizați per județ.

 

Citește și : De ce nu va funcționa piața liberalizată de gaze și energie electrică în România

 

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate de Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Alba.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate de Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Arad.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate de Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Argeș.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate de Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Bacău.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate de Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Bihor.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate de Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Botoșani.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate de Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Brăila.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate de Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Brașov.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate de Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Municipiul București.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate de Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Buzău.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate de Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Călărași.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate de Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Caraș-Severin.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate de Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Cluj.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate de Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Constanța.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate de Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Covasna.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate de Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Dâmbovița.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate de Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Dolj.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Galați.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Giurgiu.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Gorj.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Harghita.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Hunedoara.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Ialomița.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Iași.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Ilfov.

Citește și : Comisia recomandă măsuri mai ferme privind mediile fără fum de tutun pentru a proteja mai bine sănătatea publică

 

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Maramureș.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Mehedinți.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Mureș.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Neamț.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Olt.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Prahova.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Sălaj.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Satu Mare.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Sibiu.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Suceava.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Teleorman.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Timiș.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Tulcea.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Vâlcea.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Vaslui.

Click AICI pentru a vizualiza firme servicii funerare autorizate Direcția de Sănătate Publică – DSP – din Județul Vrancea.

Citește și : ALERTĂ : Atacuri de tip spoofing/phishing/vishing asupra utilizatorilor din România

 

 InfoCons – Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorului și Promovarea  Programelor și Strategiilor  membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International , membra fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori , avand Secretariatul General în București, Bd. Mărășești , nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66, mail : secretariat@infocons.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal