InfoCons a semnat un Protocol de Colaborare cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului

Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului și  InfoCons – Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorului au incheiat un Acord de colaborare ce  stabilește liniile directoare în ceea ce privește consultarea și susținerea reciprocă în inițierea și derularea de programe şi campanii de educare a cetățenilor în scopul conștientizării cu privire la importanța dezvoltării durabile și a celor 17 Obiective de Dezvoltare  Durabilă (SDG).

Protocolul de colaborare între cele două instituții a fost semnat astazi,  8 august 2024 între Coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, din cadrul Secretariatului General al Guvernului, Consilierul de Stat, domnul László Borbély , și Președintele InfoCons , domnul Sorin Mierlea .

Parteneriatul strategic între Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului și InfoCons își propune să exploreze modalitățile de adaptare și dezvoltare sustenabilă, gestionând corespunzător și valorificând oportunitățile generate de provocările actuale, prin realizarea unor acțiuni comune pentru educarea consumatorilor pe tema importanței dezvoltării durabile.

 

InfoCons – Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorului și Promovarea Programelor și Strategiilor membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International , membra fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori , avand Secretariatul General în București, Bd. Mărășești , nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66, mail : secretariat@infocons.ro