Sorin Mierlea , Președintele InfoCons a acordat un interviu pentru Antena Stars

Sorin Mierlea , Președintel InfoCons a acordat un interviu pentru Antena Stars unde a discutat despre noua înșelătorie care face victime printre consumatori , respectiv frauda prin sms-uri în numele poștei Române și aplicația InfoCons .

Antena Stars este un post de televiziune cu o abordare unică în peisajul românesc de televiziune, fiind singurul post dedicat integral stilului de viaţă al celebrităţilor autohtone sau internaţionale. Postul de televiziune oferă o gamă largă de emisiuni, inclusiv talk-show-uri, reality show-uri, emisiuni de divertisment, precum și știri. Antena Stars este deținut de Antena TV Group și a fost lansat în 2013.

Aplicația InfoCons , unică la nivel internațional, dezvoltată independent și transparent de către Asociația InfoCons .  Aplicația Europeană InfoCons  este disponibilă în 33 de limbi și vine în sprijinul consumatorilor cu informații utile, corecte, transparente și pe înțelesul tuturor !

 

InfoCons  Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorului și Promovarea  Programelor și Strategiilor membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International , membra fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori , avand Secretariatul General în București, Bd. Mărășești , nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66, mail : secretariat@infocons.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal