Sorin Mierlea , Președintele InfoCons , participă la întâlnirea evenimentului Proprietate Intelectuală în Educație

Sorin Mierlea , Președintele InfoCons , participă în perioada 16 – 17 Mai 2024  la întâlnirea organizată de EUIPO cu tema Proprietate Intelectuală în Educație.

Înlâlnirea se desfășoară la Heraklion, Grecia .

Obiectivul reuniunii rețelei este de a oferi o platformă pentru schimbul de cunoștințe și actualizări pentru a modela direcția activităților proiectului „PI în educație”, consolidând în același timp crearea de rețele între membrii săi.

Programul va oferi o explorare cuprinzătoare a subiectelor legate de antreprenoriat Acesta va include actualizări privind proiectul „PI în educație” și activitățile conexe la nivelul UE, mai multe discuții în cadrul unor ateliere de lucru și prezentări ale proiectelor de granturi de sensibilizare la PI EUIPO 2023, printre altele. Ca de obicei, membrii rețelei sunt invitați să împărtășească cele mai recente evoluții în ceea ce privește includerea conceptelor legate de PI în programele naționale, campaniile de sensibilizare de succes, bunele practici în domeniul educației digitale și alte inițiative relevante care au loc în domeniul educației PI și al sensibilizării în statele membre .

Alături de domnul Sorin Mierlea vor fi prezenți și :

Agenda evenimentului poate fi consultata AICI 

 

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal