Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor – Mihai Mihăescu – Colegiu Național Alexandru Odobescu – Pitești InfoCons Protectia Consumatorului 15 martie 2018

Educația consumatorilor trebuie să înceapă din școală,acolo unde se construiesc primele competențe civice și economice.Rolul profesorului este determinant în găsirea căii de schimbare a mentalității unei societăți bazate pe prețuri libere și pe cerere și ofertă.Demersurile sociale în vederea unui popor educat în privința consumului sunt numitorul comun al beneficiarilor direcți și indirecți ai unei comunități economice.

Prof.Mihai Mihăescu

Colegiul Național ALEXANDRU ODOBESCU,Pitești

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal