31% dintre consumatori considera ca ne vom reveni din punct de vedere economic peste 3 ani!!!!!

In cadrul studiului realizat de Uniunea Europeana cu privire la recuperarea economiei Romaniei dupa efectele focarului de Coronavirus, 31% dintre consumatori sunt de parere ca economia tarii se va recupera peste 3 ani, respectiv in 2023, in timp ce 10% dintre consumatori sunt de parere ca economia tarii se va recupera la sfarsitul anului.

In ceea ce priveste masurile luate pentru combaterea focarului de Coronavirus, in special la masurile de izolare, 7% dintre consumatori considera ca a fost o experienta foarte usoara, ba chiar o imbunatatire a vietii de zi cu zi, in timp ce 35% considera ca a fost o experienta rezonabila.

Din punctul de vedere al asteptarilor pe care oamenii le au pentru anul urmator sunt : 44% dintre consumatori sunt de parere ca va urma un an mai greu, in timp ce 23% dintre consumatori sunt de parere ca va urma un an mai bun.

Problemele cu care se confrunta UE in acest moment sunt : 31% dintre consumatori sunt de parere ca una dintre cele mai importante probleme cu care se confrunta UE in acest moment este starea de sanatate, iar 5 % dintre consumatori considera ca una dintre cele mai importante probleme este alimentarea energiei

Clasificarea situatiei curente : 70% dintre consumatori sunt de parere ca situatia curenta este foarte grea, in timp ce 2% sunt impartiali.

Sursa : eurobarometru

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal