Reprezentanții InfoCons au participat la seminarul de instruire organizat de Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentanții InfoCons au participat la seminarul de instruire organizat de Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor

Reprezentantii InfoCons si ai Federatiei Asociatiilor de Consumatori au participat astăzi, 12 Decembrie 2016, la seminarul de instruire organizat de Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor.

Activitatea de formare profesională cuprinde 2 module, respectiv:

  • Modulul teoretic ce se va axa pe: Cunoaşterea clientelei și monitorizarea relaţiei de afaceri: conformitate, Sancţiunile financiare (TFS) și Finanţarea terorismului: reglementări si aplicare.
  • Modulul practic va include: Cazuistică în domeniul AML/CFT, tipologii. Sistemul de raportare on-line.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu