10 ani de la semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana

Aniversam astazi 10 ani de la semnarea Tratatului de  aderare a Romaniei la Uniunea Europeana , 10 ani de progres real  in care am inceput sa ne simtim si sa fim cu adevarat cetateni europeni,  sa ne constientizam drepturile si obligatiile, sa muncim si sa fim mai europeni .

10 ani in care InfoCons cu o9atitudine ! a fost alaturi de fiecare consumator roman,  alaturi de toti cetatenii Romaniei si din perspectiva cetateniei europene ca si cetatenie participativa cu o9atitudine !

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal