021 9615 – Miscarea de Protectie a Consumatorilor este alaturi de tine si in perioada Sarbatorilor de Paste!

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. 021 9615 – Miscarea de Protectie a Consumatorilor este alaturi de tine si in perioada Sarbatorilor de Paste!

Ai de facut o sesizare ? Vrei sa depui o reclamatie ? Ai probleme cu un produs neconform ? Ai nevoie de consultanta in domeniul protectiei consumatorilor ? Numarul de telefon al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons este disponibil pentru tine si in perioada sarbatorilor pascale! Nu ezita sa ne contactezi! Suntem alaturi de tine!

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 021 9615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu