In data de 31 martie 2010 reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (InfoCons) au participat la Ziua Portilor Deschise, ocazia cu care a fost lansata oficial activitatea de economie sociala organizat de  echipa Ateliere Fara Frontiere la sediul lor din incinta Faur – poarta, Bd. Basarabia, nr.256, sector 3, Bucuresti. In cadrul evenimentului au luat cuvantul partenerii acestui proiect: Ambasada Olandei, Blancco, Ecotic, Microsoft, iar invitatiilor le-a fost prezentat atelierul de insertiune socioprofesionala.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu