Cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului ce are loc astazi, 27 septembrie 2012, A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine! – InfoCons ureaza tuturor organizatiilor de profil din Romania si agentiilor de turism cele mai sincere felicitari si “La multi ani! cu o9atitudine!` pentru activitatea deosebita pe care o desfasoara si mult succes pentru continuarea acesteia la inalte standarde dar mai ales personalului care isi desfasoara activitatea in domeniul turismului si nu in ultimul rand, turistilor care au si calitatea de consumatori.

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal