Anual, la 07 Aprilie, este marcată Ziua Mondială a Sănătății. În 1948, prima Adunare Mondială a Sănătății a simțit nevoia creării unei zile mondiale a sănătății, iar din 1950 Ziua Mondială a Sănătății a fost celebrată în data de 7 aprilie a fiecărui an, scopul acestei zile fiind acela de a creste nivelul de cunoștințe la nivel global pe o anumita temă de sănătate și de a atrage atenția asupra unei zone prioritare de care să se ocupe Organizația Mondială a Sănătății.

 

Cu această ocazie, InfoCons urează tuturor instituțiilor de profil din România cele mai sincere felicitări pentru activitatea deosebită pe care o desfășoară și mult succes pentru continuarea acesteia la înalte standarde!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal