‘Ziua Jandarmeriei Romane’, stabilita prin Legea proprie de organizare si funcţionare 116/1998; la 3.IV.1850 domnitorul moldovean Grigore Al. Ghica a promulgat `Legiuirea pentru reformarea Corpului slujitorilor in jandarmi`; la 1.IX.1893 a fost promulgata `Legea asupra jandarmeriei rurale`, act ce a marcat, dupa modelul francez al timpului, infiintarea jandarmeriei moderne in Romania .

InfoCons – InfoCons ureaza tuturor institutiilor de profil din Romania cele mai sincere felicitari pentru activitatea deosebita pe care o desfasoara si mult succes pentru continuarea acesteia la inalte standarde!

InfoCons – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine! – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

021 9615 – IA ATITUDINE!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal