Ziua nașterii lui Mihai Eminescu ar trebui să însemne pentru fiecare dintre noi ceva special, o zi în care să ne gândim, să simțim și să fim cu adevărat români și poate, de ce nu, să citim o carte, să cumpărăm o carte, să mergem la un spectacol, să privim o clădire, să încercăm să sărbătorim real cultura și pe marele nostru poet, Mihai Eminescu. Toate acestea le putem face în 2019 cu o9atitudine, devenind cu toții și consumatori de cultură, lucru care ar fi de dorit să fim deja.

Citește și:

– Cum alegem echipamentul sportiv iarna

– Ambalaje și garanții

– Automobilul în haine de iarnă

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal