In data de 20 mai 2010, incepand cu ora 10:00, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania au participat la evenimentul organizat cu ocazia “Zilelor horticulturii bucurestene` la Facultatea de Horticultura Bucuresti. Manifestarea , aflata la a 7-a editie se desfarsoara in intervalul 20-22 mai 2010.

In cursul zilei de 20 mai au loc urmatoarele activitati: un atelier deschis de Peisagistica, prezentarea “Proiectului Ecologic Romanesc` de catre Marian Cioceanu – presedintele Bio Romania, o prezentare a presedintelui InfoCons, Sorin Mierlea, turul ghidat in Gradina Botanica a USAMV Bucuresti pe durata caruia s-a organizat un mini-concurs de recunoastere a plantelor, o demonstratie de arta florala si un mini concurs de aranjamente florale pentru studenti si vizitatori. In zilele urmatoare vor avea loc demonstratii practice privind: tehnici speciale de inmultire a speciilor horticole, plantari si transplantari, formarea coroanelor la pomii fructiferi, prezentare de masini si utilaje horticole, etc.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal