Ziarul InfoCons – nr. 9 – Anul 2

Se implinesc 9 ani de o9atitudine! Privind in urma, constat ca atitudinea cetateanului roman s-a schimbat in mod considerabil. Acum 9 ani aspiram cu totii la a deveni cetateni ai Uniunii Europene; astazi am devenit cetateni europeni cu drepturi, asemenea tuturor cetatenilor statelor membre ale Uniunii Europene.

Este necesar sa constientizam ca fiecare dintre noi trebuie sa isi cunoasca drepturile pentru a le putea sustine si revendica, acest lucru fiind posibil daca alegem sa transformam atitudinea pasiva existenta intr-una activa – o9atitudine!

Nu este suficient sa te numesti european pentru a fi cu adevarat! Trebuie sa aratam ca suntem europeni si in fapte, iar daca fiecare dintre noi va fi mai participativ, cu siguranta Romania va avea parte de o schimbare radicala, demna de Mileniul al III-lea, in centrul careia sta notiunea de cetatean cu atitudine!

Cu aceasta ocazie, tin sa multumesc tuturor colegilor, voluntarilor si celor care in acesti 9 ani ne-au sprijinit, ne-au inteles si, nu in ultimul rand, ne-au aratat ca numai impreuna putem avea realizari si atinge obiective.

Speram ca in urmatorii 9 ani, invatand din greselile de pana acum, fructificand experienta anilor trecuti, sa fim mai buni, mai activi, mai aproape de fiecare, devenind un model pentru generatiile viitoare. Este momentul sa constientizam ca fiecare din noi este dator sa ia atitudine!

Multumesc tuturor si va doresc ca fiecare dintre cei care veti citi aceste randuri sa nu uitati ca se poate, si se poate doar impreuna!

`Stii cine sunt eu? Sunt cetatean european si am drepturi` , insa am si obligatii, iar obligatia principala este sa impartasim celorlalti experientele noastre, reusind astfel sa fim romani intr-o Romanie europeana civilizat moderna si mai ales respectata, datorita unor cetateni cu atitudine!

Sorin Mierlea, Președinte InfoCons

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal