Reprezentanții InfoCons participă, astazi 18 Septembrie 2019 la workshop-ul de prezentare pentru multiplicatori (cadre didactice, angajați și ONG-urilor, etc.) ce se desfășoară în cadrul Proiectului European ‘Global learning approach on food waste in non-formal education‘ (Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală – “Respect, mâncării!).

Proiectul se desfășoară pe o perioadă de 3 ani, fiind în acet moment la finalul anului 2, alături de:

În cadrul acestui workshop participanții vor primi informații și îndrumări practice pentru multiplicatori (cei care vor transmite mesajul catre alții) implicați în promovarea mesajelor cheie / replicarea activităților cheie ale inițiate “Respect mâncării !`, care are drept scop creșterea gradului de conștientizare a risipei alimentare și a modalităților de reducere a acestora.

Totodata acest workshop îi va ajuta pe participanț să îți planifice, să livreze și să își evalueze propriile activități, inclusive prezentări publice, sesiuni de învățare și evenimente de conștientizare.

Citește și:

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal